Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2016

Hi, I exist.

Assalamualaikum w.b.t.
What's up sweeties?
Alhamdulillah dapat jugak bukak dan update blog ni! Nak dekat dua bulan tak update nih huhu. Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Saya Nurul Fatin Amira dengan rendah dirinya nak minta maaf kalau kat post post sebelum ni ada tersilap bahasa ke termaki ke aaa whatsoever lah (tak guna 'aku' dah, nampak rude dan saya dah insaf hihi).
Next week last jadi maid tak bertauliah kat rumah sebab saya nak sambung belajar daahhhhhhhh. Alhamdulillah I got an offer ke matrikulasi labuan dan dapat course sains (saya dapat modul III tak mau hadap bio lagiiiii sebenarnya). Oh ya I also got offer from uitm as well. Memang dilemma berabis fikir fikir mana satu nak pilih. Dan akhirnya saya pilih matrik.
I don't know how to say tapi saya risau gila kalau kalau tak dapat nak cope dengan life kat matrik nanti (tak pernah duduk asrama memang macam ni). Saya banyak bukak blog blog lain pasal matrik, apa yang akan saya belajar, apa yang nak kena ba…