February 7, 2016

It's cupcake o'clock.

Assalamualaikum!


Ssup what's poppin'?

Dah berapa hari asyik nak update tapi tak terupdate-update pulak. Memandangkan malam ni aku kena pack barang untuk seminggu, aku update dulu lah kejap.

Aku dengan suka hatinya sekali lagi nak share gambar gambar cupcake sekalian. Well projek ni mama dengan aku buat kemarin sebab kawan aku order untuk majlis tunang kakak dia. Walaupun tak cantik, yang penting kualiti dan kesedapannya terjamin aite hihihi.

Ok baiklah silalah nampak,

Apam polka dot yang cute-to-be

Warna turquoise comel kan? hihi

Chocolate cupcake wuuuu
   
Red velvet cupcake ice cream you scream gimme that gimme that ice cream

 Meriah gila ahaks

Jemput lihat dan maaf dipinta buat semua sebab post gambar cake malam malam muahahahaha.

Ok dah bye!
Malam malam otak mereng hahahaha.


Yours sincerely,
Amira.

7 comments:

  1. Omai Allah~ terus craving sweet tgh mlm ni.. selongkar peti ais sat! bai..

    ReplyDelete
  2. Weeeeeeeh hahahaa nape so sedap i can cry aaaaaa kecur liur haahhaha saje je ye!!

    ReplyDelete
  3. rajinnyaaaaaaa tak susah nak kahwin nanti.
    scya selalu malas haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya Allah nape cerita sampai kahwin ni hahahaha xD

      Delete
  4. waaa.. rajinye wat kek.. hehe.. mesti sedap tu...

    jemput join GA saya

    https://www.biskutsemperit.my/2016/02/giveaway-cash-rm30-feb-2016-by-ahbar.html

    Tarikh tutup 17/2/2016 11.59pm

    ReplyDelete