Skip to main content

#1 Throwback Thursday.

Assalamualaikum.

spot me guys ahaks

Ayo ladies and gentleman!

Well that's my throwback Thursday picture gais (yep I thought last two years was so long ago hihi). Terjumpa gambar ni kat facebook haritu (aku mengaku aku tengah stalk si winnie sebab dia simpan album gambar ni ahaks)

Masa ni lepas join kursus amali haji dan umrah kat sekolah if I'm not mistaken. Wah I really miss the times when I used to hang out a lot with them sobs sobs sobs. Bila bab bab selfie wefie ni, mula ah derp face, perangai gila gila keluar pastu mulut pun tak henti cakap macam murai.

Tak silap aku lah, lepas habis kursus ni, kami petik buah mangga kat area rumah teha. Dah petik banyak banyak, apalagi hentam terus ah dengan entah apa nama benda tu (garam tambah cili padi kot). Aku tak makan dengan tu la sebab tak tahan dengan kepedasan tersebut.

Kami bila dah jumpa memang kecoh ah satu sekolah (buat macam sekolah binaan sendiri).

Tapi bila throwback punya throwback, sedih jugak lah. Dulu saja dapat macam ni, sekarang jarang dah. Aku mengaku sekali lagi yang aku jarang chat dengan dorang. Buka phone pun kerja aku main game. Wechat, whatsapp apa semua tu dah uninstall sebab malas (tak minat sangat main benda tu). 


Nah aku belanja satu gambar sikit

ni kalau gambar time tengah malam, memang nasib ah 


Ok bye!

Yours sincerely,
Amira.

Comments

  1. ok tak lawak ye gmbr last sekali tu kalau nmpk tgh2 malam hahahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment